Fotografie: DESIGN & ZO

Harry Sacksioni

Smoky Strings
vr 8 feb ’19
20:15 uur
  • vr 8 feb ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket

Als muziekliefhebber moet je Harry Sacksioni minstens een keer aan het werk hebben gezien. De meervoudig beste akoestische gitarist van de Benelux haalt meer uit zijn gitaar dan je voor mogelijk houdt: hij speelt tegelijkertijd bas, melodie en akkoorden, een kunst die letterlijk door slechts een handvol gitaristen in de wereld wordt beheerst.

Maar vergis je niet, deze zelf ontwikkelde ‘Sacksioni-methode’ is niet alleen maar een kunstje; hij maakt ook ontzettend fraaie composities, solo of in samenwerking met bijvoorbeeld Herman van Veen of Raymond van het Groenewoud. Tijdens Smoky Strings zal hij zijn vijf gitaren laten roken en legt hij – met veel humor – uit wat hij precies doet. Voor wat het waard is: het blijft uiteindelijk pure magie.

De beste akoestische gitarist van de Benelux blijft je verbazen

De grootste gitaarheld van Nederland. Ik dacht eerst: hoe kan anderhalf uur alleen maar gitaar nou boeiend zijn? Maar ik zag zijn show en dacht: zo moet dat dus! Mooie verhalen, goede liedjes, die niet verzanden in eindeloos gepiel.
Dennis van de band Racoon
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie