Dana Winner

Eerste liefde… muziek
vr 15 feb ’19
20:15 uur
  • vr 15 feb ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

In haar bijna dertigjarige carrière scoorde de Vlaamse zangeres Dana Winner ongeveer evenzoveel hits in haar thuisland. Ook over de grens bleef ze niet onopgemerkt. Haar zalvende stem en uit het leven gegrepen teksten schallen van Duitsland tot aan Zuid-Afrika uit de luidsprekers.

In Nederland leerden we Winner halverwege de jaren negentig kennen dankzij het nummer Westenwind, die prachtige hertaling van One Way Wind van The Cats. Hoewel ze in haar leven meermaals verliefd is geweest en onvoorwaardelijk van haar dochter houdt, noemt Winner desgevraagd de muziek haar grootste liefde. Haar nieuwe voorstelling is dan ook een ode aan die muziek. Ze brengt ons – naast haar grootste hits – haar favoriete nieuwe ontdekkingen die ze tegenkwam tijdens haar eeuwige gegraaf in de bergen van de muziekgeschiedenis. Elk liedje werd uiteraard voorzien van die kenmerkende Winner-touch.

 

Bekijk het Facebook event.

Vlaamse zangeres geeft met haar grootste hits en favoriete nieuwe ontdekkingen een ode aan de muziek

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie