Tim Akkerman sings The Boss

do 14 feb ’19
20:15 uur
  • do 14 feb ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Bruce Springsteen is zonder twijfel een van de meest inspirerende muzikanten van zijn generatie. Onder zijn meest devote fans vinden we Tim Akkerman, de zanger/gitarist die bekend werd met Di-rect en sinds 2009 als soloartiest furore maakt.

Bruce en Tim hebben veel gemeen: het zijn geweldige zangers en gitaristen en bovendien harde werkers. Akkerman schoof tijdelijk zijn eigen materiaal terzijde om met de hits van The Boss door het clubcircuit te trekken. Dat beviel zo goed dat hij het in de theaters dunnetjes over gaat doen. Alweer een overeenkomst met Bruce: de Amerikaanse volksheld speelde een jaar lang in New York in het theater. Was de Big Apple een brug te ver? Haal dan je hart op bij Born To Run, The River, Streets Of Philadelphia en al die andere hits in de uitvoering van Akkerman.

Bekijk Facebook event

Valentijnsarrangement (helaas is deze optie uitverkocht)
Valentijnsdag nog specialer maken? Voor het concert van Tim Akkerman sings The Boss kan je nu een valentijnsarrangement boeken. Drankje, hapje en een ontmoeting met Tim Akkerman voorafgaand aan het concert. Because 'everybody's got a hungry heart.' Reserveer dit romantische arrangement voor €10,- per persoon bij aankoop van je concertkaarten. (helaas is deze optie uitverkocht)

Boek nu het speciale valentijnsarrangement bij dit concert

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie