5 tickets voor de prijs van 4

Thank God It's Donna - a tribute to Donna Summer

Gare du Nord & Carolina Dijkhuizen
za 16
februari

Koop een groepsticket voor 5 en betaal voor 4

Musicalster Carolina Dijkhuizen is vanavond te bewonderen als de dancefloor diva Donna Summer. In de wervelende show Thank God It's Donna speelt ze samen met Gare du Nord alle hits van The Queen of Disco. Nummers als Last Dance, Hot Stuff en I feel Love komen tot leven op deze spectaculaire tribute avond, die we afsluiten met Hollywood-DJ Piet van Rooij. Dat wordt dus dubbelop voetjes van de vloer!

Stoelen aan de kant want dit is Hot Stuff

Disco! Lekker dansen op een lichtgevende dansvloer, spiegelbol erboven, glitters. Heb je voeger zelf een paar pasjes gewaagd, bijvoorbeeld in de Eindhovense Hollywood? Hoe dan ook zullen de hits van Donna Summer ook jou niet ontgaan zijn, ongeacht je leeftijd. Ze is hét inspirerende voorbeeld voor bijna iedere muziekdiva. Beyoncé, Whitney Houston, Christina Aguilera en heel veel andere sterren.

De hele wereld danst op haar hits en al die onweerstaanbare dance classics worden nu opnieuw tot leven gebracht door de bekende Gare du Nord band en Carolina Dijkhuizen (die we kennen van de musicals Bodyguard, Dreamgirls en The Lion King).

Bekijk Facebook event

Let op: Er zijn voor dit concert zowel zit- als staanplaatsen. De stoelen zijn ongeplaceerd; vrije plaatskeuze voor iedereen dus. Wil je zeker kans maken op jouw favoriete zitplaats? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent. De zaal gaat ongeveer een uur voor aanvang open. (tijden onder voorbehoud)

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten