5 tickets voor de prijs van 4

Thank God It's Donna!

met Carolina Dijkhuizen & The Gare du Nord Orchestra
za 16
februari

Koop een groepsticket voor 5 en betaal voor 4

Donna Summer heeft vanaf het begin van haar carrière een sterke band met Nederland gehad. In de vroege jaren zeventig waren we een van de eerste landen die de ‘koningin van de disco’ omarmden; ze trad in die tijd regelmatig op bij Toppop en Van Oekel's Discohoek.

Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad

Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad. Op pure wilskracht zong zij zich omhoog van gospelkoor tot dancefloor diva en werd als The Queen Of Disco het onbetwiste icoon van haar generatie. Terwijl de wereld danste op haar disco hits moest Donna de schaduwzijde van haar succes zorgvuldig verborgen houden. Van de eerste doorbraak in Nederland tot het drama van The Twin Towers op 9/11 waarna haar stem uiteindelijk verstomde. Carolina Dijkhuizen (o.a. Aïda, The Lion King, Dreamgirls, Sister Act, The Bodyguard) en The Gare du Nord Orchestra brengen Donna's roerige leven en onweerstaanbare dance hits tot leven in een spectaculaire tribute show die je een avond lang doet vergeten dat de échte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt: in de hemel.

Bekijk Facebook event

Let op: er zijn zowel zit- als staanplaatsen voor dit concert. De stoelen zijn ongeplaceerd, dat inhoudt dat er vrije plaatskeuze is voor iedereen. Mocht u kans willen maken op een zitplaats, adviseren wij om ruim op tijd naar Muziekgebouw Eindhoven te komen en binnen bij de zaaldeuren te wachten totdat deze open gaan. Muziekgebouw Eindhoven is geopend vanaf 19:00 uur.

16 februari 2019 - Dolle discoshow met hits, hits en nog meer hits
Carolina Dijkhuizen - Muziekgebouw Eindhoven
© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten