Thank God It's Donna!

Met Stars On Broadway (musicalster Carolina Dijkhuizen en leden van Gare du Nord)
za 16
februari

Donna Summer heeft vanaf het begin van haar carrière een sterke band met Nederland gehad. In de vroege jaren zeventig waren we een van de eerste landen die de ‘koningin van de disco’ omarmden; ze trad in die tijd regelmatig op bij Toppop en Van Oekel's Discohoek.

Dolle discoshow met hits, hits en nog meer hits

Thank God It’s Donna! vertelt het levensverhaal van de zangeres, van die beginperiode tot aan haar dood in 2012. Een lach, een traan, maar bovenal zal er vooral gezongen en gedanst worden. De sterrencast van Stars On Broadway (musicalster Carolina Dijkhuizen en het Gare du Nord Orchestra) laat alle hits van The Queen Of Disco voorbijkomen, van I Feel Love en Could It Be Magic tot de onvermijdelijke Last Dance.

Bekijk Facebook event

Let op: er zijn zowel zit- als staanplaatsen voor dit concert. De stoelen zijn ongeplaceerd, dat inhoudt dat er vrije plaatskeuze is voor iedereen. Mocht u kans willen maken op een zitplaats, adviseren wij om ruim op tijd naar Muziekgebouw Eindhoven te komen en binnen bij de zaaldeuren te wachten totdat deze open gaan. Muziekgebouw Eindhoven is geopend vanaf 19:00 uur.

Onderstaande foto: Caroline Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen - Muziekgebouw Eindhoven
© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten