Lenny Kuhr

Het lied gaat door
vr 29
maart

Visite, visite, Lenny Kuhr komt op visite. Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat ze in Madrid als 19-jarig meisje het Eurovisie Songfestival won met De Troubadour. Sindsdien is er te veel gebeurd om op te noemen.

Vijftig jaar na De Troubadour voelt Lenny Kuhr zich op het podium nog steeds een vlinder

Een bloemlezing: talloze hits (Visite, Maar Ja, Les Enfants); ontelbare tournees in binnen- en buitenland; een wagonlading aan prijzen en erkenningen, waaronder de Zilveren Harp, een ridderorde en de Buma Lifetime Achievement Award voor haar gehele oeuvre. Haar nieuwe voorstelling heet eenvoudigweg Lenny Kuhr. Verwacht een uitgebreide terugblik op haar roemrijke carrière, maar zeker ook nieuwe liedjes. Ze neemt Mischa Kool (bas) en Reinier Voet (gitaar) met zich mee, naar eigen zeggen ‘de vleugels zijn waarop mijn stem, vaak zeer subtiel en ook uitbundig, kan dansen als een vlinder net uit de cocon.’


Bekijk Facebook event

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten