ARD International Music Competition 2016

Quatuor Arod

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

zo 11
maart
  • zo 11 mrt
    15:30
    Kleine Zaal
    Geweest

Haydn - Strijkkwartet opus 74 nr 3 ‘Reiter’
Mendelssohn - Strijkkwartet nr 2

Ze spelen het energieke Reiterquartett van Haydn en het Tweede van Mendelssohn. De laatste was welgeteld 18 jaar toen hij het hartstochtelijke stuk schreef als hommage aan de kort daarvoor overleden Beethoven. De vier jongemannen van het Quatuor Arod waren nog geen drie jaar samen of ze wonnen de ARD Competitie in München. Waarop ze prompt werden uitgenodigd voor de meest prestigieuze muziekfestivals ter wereld: het Verbier in Zwitserland, Septembre Musical de Montreux, Aix-en-Provence. Een veelbelovend begin van een mooie carrière.

Verwachte eindtijd: 16.45 uur

 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten