Fotografie: Escha Tanihatu Vera

Danny Vera

Pressure Makes Diamonds
vr 5 apr ’19
20:15 uur
  • vr 5 apr ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest

Tijdens zijn meest recente tour trok Danny Vera met een zeer select gezelschap het land door: alleen zijn gitaar mocht mee om zijn americana-liedjes over liefde, het leven en de dood te vertolken. Heerlijk rustig, maar ook een beetje ongezellig, natuurlijk. Als reactie gaat de goed gekapte zanger dit keer met zijn vaste band op pad.

Samen zijn zij al jaren een vaste waarde in het programma Voetbal Inside. Maar dat is niet alles: er gaan ook een blazerssectie en een strijkensemble mee. Zo ontstaat op het podium de sfeer van die geweldige orkesten van weleer. Die uitbundige jas zal niet alleen zijn vroege liedjes uitstekend staan; ook zijn nieuwste werk, dat tegenwoordig op het kwaliteitslabel Excelsior verschijnt, leent zich uitstekend voor een orkestrale benadering. 

Bekijk Facebook event

Danny Vera voert ons terug naar de orkesten van weleer

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie