vr 14 sep ’18 19:00 uur

Casual Classics XL 2018

met Dominic Seldis & Isabelle van Keulen
vr 14 sep ’18
19:00 uur
  • vr 14 sep ’18
    19:00 uur
    Zalen en foyers
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het jaarlijkse Casual Classics XL festival pakt ook dit jaar weer breed uit. In alle zalen en foyers van het Muziekgebouw zal klassieke muziek te horen zijn. Je hoort stukken uit het bekende klassieke repertoire en wij durven wel te wedden dat je er stukken van kent! “Oh, is dat dáár van?”. En wie onlangs bij Casual Classics Klinkt als Lente! is geweest, heeft de dynamische sfeer al kunnen proeven.

Dit jaar komt niemand minder dan Dominic Seldis naar Muziekgebouw Eindhoven. Je kent Dominic vast nog als jurylid van het tv-programma Maestro waarin BN-ers in een paar weken tijd worden omgeschoold tot dirigent van een groot symfonie orkest. Speciale gast bij deze editie van Casual Classics XL is violiste Isabelle van Keulen, ook bekend als jurylid bij het programma Maestro.

Dominic presenteert de avond en gaat er samen met Isabelle van Keulen, philharmonie zuidnederland en vele anderen een groot feest van maken. Food & drinks zullen natuurlijk niet ontbreken. Gewoon met je biertje de zaal in en genieten. Lekker rondstruinen en alles meepikken.

Een bont aanbod klassiek met voor elk wat wils in een relaxte sfeer, door het hele gebouw, dat is Casual Classics XL. Mis het niet! De perfecte avond om een keer op een laagdrempelige manier een klassiek concert uit te proberen.


Bekijk hier het tijdschema van Casual Classics XL


Bekijk Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie