Janne Schra

Lalala Love
za 6 apr ’19
20:15 uur
  • za 6 apr ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Janne doet de swing en gypsy uit vervlogen tijden herleven met een fraaie dwarsdoorsnede van haar oeuvre. Van Room Eleven via Schradinova naar haar solowerk en weer terug. Alles opnieuw gearrangeerd, doorspekt met grappige verhalen en gezongen met die uit duizenden herkenbare betoverende stem.

Het liefst zou Janne Schra haar muziek spelen in een rokerige jazzkroeg in het Parijs van de jaren zestig. Helaas is ze daarvoor vijftig jaar te laat. Sinds het rookverbod kan ze het helemaal vergeten. En toch: wie zijn ogen sluit en de rook erbij verzint, zal denken dat hij zich tijdens Lalala Love inderdaad in de Franse hoofdstad begeeft. 

Bekijk Facebook event

Janne Schra doet de rokerige Parijse jazzclubs uit de jaren zestig herleven

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie