Di-rect

Rolling With The Punches
vr 19 apr ’19
20:15 uur
  • vr 19 apr ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Di-rect is een vaste waarde in de Nederlandse popmuziek sinds 1999. Ze zijn nooit bang geweest om zichzelf in een nieuw jasje te steken. Een keer kregen ze zelfs een nieuwe zanger, Marcel Veenendaal, die alweer bijna tien jaar het geluid van Di-rect mede-bepaalt.

Op hun laatste album Rolling With The Punches - onderscheiden met een Edison in de categorie Rock - kozen de Hagenezen verrassend voor dansbare, opzwepende liedjes die doorspekt zijn van funk en soul.

Na een uitverkochte tour langs de popzalen, met als hoogtepunt een zinderende show in een overvolle AFAS Live, zijn ze na lange afwezigheid terug met een theatershow. Na het bombast in de clubs en op de festivals kan de band hier teruggaan naar de oorsprong van de nummers, aangevuld met mooie arrangementen en ruimte voor detail.

Bekijk Facebook event

Vaste waarde in de Nederlandse popmuziek Di-rect blijft verrassen

De beste liveband van Nederland. Die moet je zien dus. Punt.
Dennis van de band Racoon
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie