Fotografie: Ilja Meefout

Gers Pardoel

Helaas heeft Gers zijn theatertour geannuleerd
za 20 apr ’19
20:15 uur
  • za 20 apr ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Helaas moeten wij je mededelen dat Gers zijn theatertour heeft geannuleerd.
Gers Pardoel zegt hier het volgende over:

"Tot mijn grote spijt moet ik je mededelen dat ik mijn theatertournee moet annuleren. Er hebben zich enkele grote kansen voorgedaan die ik niet kan laten lopen. Deze kansen hebben te maken met het vervolg van mijn carrière en zijn dusdanig dat ik niet anders kon dan besluiten de theatertournee te annuleren.

Het spijt me. Ik heb nu mijn volle focus nodig voor andere zaken. Hoe vervelend ook, hoop ik toch op begrip.

Tot snel, Gers"


Geld terug

Je kunt op verschillende manieren restitutie aanvragen:

• Mail
naar tickets@muziekgebouweindhoven.nl
Voor een snelle afhandeling verzoeken wij je te vermelden: naam, e-mailadres en IBAN waarmee de tickets zijn gekocht
• Telefonisch via 040-244 20 20
maandag t/m zaterdag van 13.00u tot 17.00u
• Aan de balie van ons Ticketbureau
maandag t/m zaterdag van 13.00u tot 17.00u

Gers Pardoel is een meester in het schrijven van refreinen die je na één keer horen meezingt en vervolgens niet meer uit je hoofd krijgt. Hij is ook de rapper met de soepele flow die bij vlagen doet denken aan Extince, een van de grondleggers van de Nederlandse hiphop. Tussen die twee uiteinden kan hij niet kiezen, en waarom zou hij ook?

In hits als Ik Neem Je Mee en Bagagedrager komen de schijnbaar onverenigbare werelden van stoere raps en pakkende melodieën fraai samen. Recent bracht hij nog muziek uit met Boef – misschien wel de heetste rapper van de nieuwe generatie –, maar hij duikt net zo graag met Doe Maar of Guus Meeuwis de studio in. En hij staat op wildste hiphopfeesten, maar nu dus ook in het theater. Dat wordt hoe dan ook spannend. Laat je meenemen op reis. 

Bekijk Facebook event

Hitrapper neemt je mee op reis in intieme theatershow

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie