Miss Montreal

Fu-fu-fu-f❤ck it!
vr 26 apr ’19
20:15 uur

Voor de vierde keer gaat Sanne Hans de theaters in. Sinds haar vorige voorstelling zijn we twee jaar verder; twee jaar vol mooie en lelijke momenten waar Sanne zich met de haar kenmerkende humor doorheen heeft geslagen.

Sanne Hans heeft overal schijt aan: Fu-Fu-Fu-F♥ck It

Professioneel stond haar leven in het teken van haar jurylidmaatschap bij The Voice Of Holland, optredens in clubs en op festivals en een reeks nieuwe liedjes, waaronder Writing Stories en A Million Ways. Die zullen ongetwijfeld voorbijkomen in Fu-Fu- Fu-F♥ck It. Typische Miss Montreal-titel, trouwens. Alles wat haar definieert zit erin: haar eigenzinnigheid, haar humor, haar gestotter dat ze vóór zich heeft laten werken. En natuurlijk het hart, dat in haar geval – zoveel is zeker – op de juiste plek zit.

Bekijk Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie