Woodstock: One Night of Peace and Music met Frank Lammers

za 15 jun ’19
20:15 uur
  • za 15 jun ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Bijna een half miljoen mensen waren er in 1969 bij op Woodstock, het bekendste en meest tot de verbeelding sprekende muziekfestival dat ooit plaatsvond. Acteur Frank Lammers was niet een van hen: hij moest nog geboren worden. Toch heeft altijd een bovengemiddelde interesse gehad voor het legendarische festival.

Precies vijftig jaar later neemt hij ons mee terug naar toen, in een show vol verhalen en uiteraard vol muziek. Die wordt verzorgd door de all-starband Strange Brew samen met Stephanie Struijk (Stevie Ann), Ricky Koole, Mitch Rivers, Yorick van Norden, Anne Soldaat en Dandelion. Zij doen de tijd van Jimi Hendrix, Joe Cocker, The Who, Santana, Jefferson Airplane en al die anderen herleven.

Bekijk Facebook event

Beleef het meest legendarische festival uit de geschiedenis samen met Frank Lammers

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie