Woodstock: One Night of Peace and Music met Frank Lammers

za 15 jun ’19
20:15 uur

Bijna een half miljoen mensen waren er in 1969 bij op Woodstock, het bekendste en meest tot de verbeelding sprekende muziekfestival dat ooit plaatsvond. Acteur Frank Lammers was niet een van hen: hij moest nog geboren worden. Toch heeft altijd een bovengemiddelde interesse gehad voor het legendarische festival.

Beleef het meest legendarische festival uit de geschiedenis samen met Frank Lammers

Precies vijftig jaar later neemt hij ons mee terug naar toen, in een show vol verhalen en uiteraard vol muziek. Die wordt verzorgd door de all-starband Strange Brew, met daarin onder meer Anne Soldaat en Yorick van Norden. Zij doen de tijd van Jimi Hendrix, Joe Cocker, The Who, Santana, Jefferson Airplane en al die anderen herleven. Iedere avond wordt opgeluisterd door drie wisselende gastzangers: Sandra van Nieuwland, Pablo van der Poel (DeWolff), Ricky Koole, Paul de Munnik (Acda en De Munnik) of Stephanie Struijk (Stevie Ann). Strange Brew maakte eerder prachtige voorstellingen over The Beach Boys, Elvis Presley en The Summer of Love.

Bekijk Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie