Andriessen, Vasks, Van Geel & Fairouz

Lunchpauzeconcert

Maya Fridman, cello

Werken van Louis Andriessen, Peteris Vasks, Oene van Geel, Mohammed Fairouz, e.a.

do 6
december
  • do 6 dec
    12:30
    Kleine zaal
    Geweest

Een programma met de titel 'The Voice'. Een muzikale vertelling die verschillende tradities, poezie en verbeeldingen verbindt door middel van electronica, de menselijke stem en de cello.

Maya Fridman genoot een excellente opleiding, eerst in haar geboorteland Rusland, later bij Dmitri Ferschtman in Nederland. Ze heeft zich doorontwikkeld in een specifiek nieuw repertoire, met een geheel nieuw soort virtuositeit, dat een grote hypnotiserende werking heeft. Recensies van haar optredens in onder meer de Amsterdam Cello Biënnale roemen "haar sterke emotionele impact op het publiek en haar krachtige podium-aanwezigheid". Met deze prachtige presence weet ze inderdaad zonder problemen haar publiek een heel optreden te boeien.

Kaarten voor de lunchpauzeconcerten kosten €2,- en kunt u kopen bij de garderobe op de dag van het concert.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten