Bach, Ligeti, Ortiz & Britten

Lunchpauzeconcert

Nuala McKenna, cello

Werken van J.S. Bach, György Ligeti, Diego Ortiz en Benjamin Britten

do 7 feb ’19
12:30 uur
  • do 7 feb ’19
    12:30 uur
    Kleine zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Nuala McKenna heeft als jong talent al op de grote festivals en podia van de wereld gespeeld, in orkest- en kamermuziekverband. Ze studeerde in Nederland de vanaf 2013 als 'academist' bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Nu slaat ze haar vleugels uit met een gewaagd soloprogramma.

Met lef plaatst ze Ligeti en Ortiz naast Bach en Britten en maakt er een doorlopend recital, uit het hoofd gespeeld, van. De Dutch Classical Talent-jury was verbluft door haar intelligentie en vertelkunst. Een muzikale reis, met McKenna en haar prachtige Guarneri-cello, die het publiek een nieuwe luisterervaring biedt.

Een muzikale reis, met McKenna en haar prachtige Guarneri-cello

Kaarten voor de lunchpauzeconcerten kosten €3,- en kunt u kopen bij de garderobe op de dag van het concert. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie