ma 25 mrt ’19 21:00 uur

Gilmore & Roberts + Lydia Cole

De Maandag van Van Meurs

Dit concert is geannuleerd. Wel komt Lydia Cole op 1 april 2018 naar De Maandag van Van Meurs, samen met Martin Harley. Klik hier voor meer informatie. 

ma 25 mrt ’19
21:00 uur
  • ma 25 mrt ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Dit concert is geannuleerd. Wel komt Lydia Cole op 1 april 2018 naar De Maandag van Van Meurs, samen met Martin Harley. Klik hier voor meer informatie.

Katriona Gilmore (fiddle, mandoline) en Jamie Roberts (gitaar) ontmoetten elkaar op het Leeds College of Music waar ze allebei studeerden. In 2008 brachten ze hun eerste album uit en direct daarna werd begonnen met het stormenderhand veroveren van de Britse en internationale folkscene. Ze tourden onder anderen met Fairport Convention en brachten in 2016 de plaat Conflict Tourism uit, die hen flink wat BBC airplay gaf en die op menig jaarlijstje terechtkwam.

Lydia Cole komt oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland maar woont in Berlijn. Ze heeft hier al heel wat harten veroverd met haar persoonlijke teksten en delicate stemgeluid. Ze wist voorprogramma’s van Ed Sheeran en Diana Krall binnen te slepen, en dat kan niet iedereen zeggen. Haar album The Lay Of The Land uit 2017 werd niet voor niets door een overvloed aan Kickstarter supporters mogelijk gemaakt.

Bekijk Facebook event

Programma

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie