ma 19 nov ’18 21:00 uur

The Reverend Shawn Amos

De Maandag van Van Meurs
ma 19 nov ’18
21:00 uur
  • ma 19 nov ’18
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Spetterend, swingend , een stevige rauwe stem, subliem mondharmonica spel en fantastische begeleiders. Wie nu eens een lekker swingende avond wil hebben is bij 'The Reverend' aan het goede adres! Met hartstocht, humor en een enkele korte opzwepende stichtelijke les weet hij iedere zaal op zijn kop te zetten en ook op zijn nieuwe album:' The Reverend Shawn Amos Breaks It Down' blijft hij op onnavolgbare wijze de boodschap van zijn hoopvolle gospel blues verspreiden...

Blues- en soulzanger, songschrijver en producer Shawn Ellis Amos werd 50 jaar geleden geboren in New York, maar woont sinds zijn jeugd in Los Angeles. Hij is ook bekend in de filmwereld en werkte in het verleden samen met artiesten als Solomon Burke, Mindi Abair en The Blind Boys Of Alabama.

Bekijk Facebook event

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie