Mnozil Brass & Antwerp Symphony Orchestra

Dit is een concert zonder pauze

vr 16
maart
  • vr 16 mrt
    20:15
    Grote zaal
    Geweest

 Joost Smeets, dirigent

Mnozil Brass laat horen dat (klassieke) muziek en humor samengaan. Een zeer levendig ensemble, deze negen Oostenrijkers; ze worden wel ‘de Monty Python van de muziekwereld’ genoemd. In die ruim twintig jaar veroverden ze cultstatus. Rossini’s ouverture Guillaume Tell op z’n Mnozils opent de avond, waarna nog veel volgt. Voor wie denkt dat feest in deze crisistijden ‘niet mag’: ‘Krisenzeiten, auch in Liebesdingen, motivieren uns.’

Verwachte eindtijd concert: 21:30 uur

Na afloop van dit concert organiseert Muziekgebouw Eindhoven i.s.m. Varna Wijnen een heerlijke wijnproeverij in de foyer. U kunt proeven en genieten van een 6-tal exclusief voor u geslecteerde wijnen waar wij natuurlijk ook wat smakelijke hapjes bij serveren. Dit arrangement bestelt u naast uw concertkaarten voor de speciale prijs van €10 p.p.
Heeft u al kaarten voor het concert maar nog geen voor de proeverij? Klik dan hier om alsnog kaarten voor de proeverij bij te bestellen.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten