Chen-Hsiang Liu
vr 28 sep ’18 20:15 uur
Lang, Tormis & Uusberg

Under the Horizon

Nederlands Kamerkoor & Huang Yi

Peter Dijkstra, dirigent (op video)
Artistiek leider / Choreograaf | Huang Yi
Muzikaal concept | Huang Yi, Tido Visser
Audio / Visual | Ryoichi Kurokawa
Beweging | Huang Yi, Hu Chien, Lin Jou-Wen

Muziek van o.a. David Lang, Veljo Tormis en Arvo Pärt

vr 28 sep ’18
20:15 uur
  • vr 28 sep ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Wat doe je als ontmoetingen mogelijk worden op de grens van leven en dood? Volg de dansers van Huang Yi Studio+ (Taiwan) en audiovisueel artiest Ryoichi Kurokawa (Japan) op een reis naar het hiernamaals. Stap een schaduwrijk binnen waar de dierbaarste herinneringen tot leven komen. Een bitterzoete voorstelling met prachtige vocale muziek van onder andere David Lang, Veljo Tormis en Pärt Uusberg. Voor iedereen met ervaringen van liefde, verlies of verlangen.

Under the Horizon is het adembenemende resultaat van een drie jaar durende samenwerking tussen choreograaf Huang Yi, die de wereld verbaasde door te dansen met een robot; het audiovisuele genie Ryoichi Kurokawa; en de zestien zangers van het Nederlands Kamerkoor, die de puurheid van de menselijke stem volledig in de voorstelling verweven.


Under the Horizon is een coproductie van Huang Yi Studio +, het Nederlands Kamerkoor en het Taipei Performing Arts Center.


Met KORTING ook naar Robot Love Expo! Bestel nu het 
voordelige 
COMBI-TICKET:
Van 15 september t/m 2 december vindt de tentoonstelling
Robot Love in de Campina Melkfabriek in Eindhoven plaats. Met werk van meer dan 50 internationale kunstenaars is Robot Love de artistieke vertaling van het maatschappelijke debat over de opmars van robots en artificiële intelligentie (AI) in ons dagelijks leven. De exponentiële groei van technologie is aanleiding tot optimisme maar stelt ons ook voor ethische dilemma’s. Hoe creëren we de perfecte omgeving waar mens en robot zich veilig en geliefd voelen? Hoe dichtbij kunnen we komen en hoe ver kunnen we gaan?


Kaarten voor Under the Horizon & Robot Love zijn nu tegelijk te bestellen met het voordelige combi-ticket!


Bekijk Facebook event

Als het hiernamaals hier en nu is

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie