Zachtjes Gaan De Paardenvoetjes (2+)

Ageeth de Haan
zo 2 dec ’18
14:15 uur
  • zo 2 dec ’18
    14:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Ageeth de Haan zingt in een warme sfeer de allerleukste traditionele en zelfgeschreven Sinterklaasliedjes.

 

Tussendoor vertelt ze het verhaal van Pietje Moe die met Sinterklaas mee wil naar Nederland en daar alles wil leren. In grappige en ontroerende scènes leert Ageeth Pietje Moe hoe het allemaal moet en de kinderen helpen mee. Het muziektheaterprogramma Zachtjes gaan de paardenvoetjes is geïnspireerd op het gelijknamige prentenboek met cd van Ageeth de Haan en illustrator Noëlle Smit. Even keert het ouderwetse Sinterklaasgevoel terug en uit volle borst meezingen mag! Goed om te weten: Ageeth neemt geen Sint en Pieten mee!


Familieticket

Bestel nu een ticket voor de hele familie! Zo bezoekt u de voorstelling met 5 personen voor maar €50,-. Familietickets zijn telefonisch (via 040 - 244 20 20) of aan het Ticketbureau te bestellen.


Bekijk Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie