zo 7 apr ’19 14:15 uur

Dirk Scheele - FEEST! (2+)

Kindermuziekweek
zo 7 apr ’19
14:15 uur
  • zo 7 apr ’19
    14:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Hoe laten we meer kinderen in aanraking komen met muziek, van klassiek tot pop? Nou, met de Kindermuziekweek bijvoorbeeld!

FEEST!
Dirk Scheele viert feest en jij bent uitgenodigd! Dirks leukste en bekendste liedjes komen worden deze keer gespeeld door een echt rock ´n roll band.

Met drummer, basgitarist, toetsenist en een zangeres wordt het een daverend dansfeest. Maar er gebeuren ook ongewone dingen: muziek maken met kartonnen kokertjes, emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica’s. Niks is Dirk te gek en iedereen mag volop meedoen!

Bekijk het Facebook event

Wil jij op de hoogte blijven van de kinder- en pannenkoekconcerten? Meld je dan hier aan voor de kids-nieuwsbrief.

Onderdeel van:
Kinderconcerten

Kindermuziekweek
Deze voorstelling is onderdeel van de landelijke Kindermuziekweek waarbij in een groot aantal concertzalen en theaters concerten, workshops, zanglessen en andere activiteiten georganiseerd worden. Klik hier voor meer informatie en voor ons programma tijdens de Kindermuziekweek.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie