zo 5 mei ’19 14:15 uur

Be Bach (4+)

Ton Meijer

Spel - Ton Meijer
Sopraan - Marije van Stralen
Viool - Marieke de Bruijn
Cello - Jos Teeken
Klavecimbel - Christina Edelen

zo 5 mei ’19
14:15 uur
  • zo 5 mei ’19
    14:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Johann Sebastian Bach is een van de beroemdste componisten uit de geschiedenis. Maar als kind haalde hij uiteraard ook kattenkwaad uit! In dit concert wordt je meegenomen in de wereld van de componist: zo mag je Johann als kind spelen, zingen in een koor en nog veel meer. Beleef het meeslepende verhaal van Johann Sebastian Bach met Be Bach door Ton Meijer.

Be Bach is een interactieve voorstelling waarin elk kind zich Bach waant. Ton Meijer vertelt en speelt het leven van de grote Johann Sebastian, vier musici vertolken Bach's prachtige muziek. Ton Meijer voert de kinderen mee in de wereld van Bach: ze componeren en zingen mee, voelen zich een van Bach's 21 kinderen of een knaap in het kinderkoor en zitten samen met Bach in de gevangenis. Zonder dat je het merkt kruipt de muziek van Bach in je oren, om daar nooit meer weg te gaan.


Bekijk Facebook event


Wil jij op de hoogte blijven van de kinder- en pannenkoekconcerten? Meld je dan hier aan voor de kids-nieuwsbrief.

Onderdeel van:
Kinderconcerten
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie