ma 10 jun ’19 14:15 uur

Caravan (5+)

met Julian Schneemann & Friends

Julian Schneemann - piano en composities
Jeroen Batterink - percussie
Yanna Pelser - altviool
Sinat Arat - ney

Robin Coops - regie
Laura Minderhoud - dramaturgie
Tessa Verbei - scenografie

ma 10 jun ’19
14:15 uur
  • ma 10 jun ’19
    14:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Caravan is een muzikale zoektocht naar de klank van thuis. Een zoektocht aan de hand van Arabische, Ierse en Turkse geluiden gemengd met klassieke muziek en jazz.

HOE KLINKT THUIS? Vier muzikale vrienden sorteren pakjes. Zij weten precies waar alles naartoe moet. Totdat er een pakje uit de toon valt. Nu moeten ze goed luisteren waar deze thuis hoort. Pianoman Julian, Turkse fluitspeler Sinan, funky altvioliste Yanna en percussietovenaar Jeroen volgen de melodie. Met een piano, een tas vol Turkse fluiten, een altviool en een stapel trommels gaan ze op weg. De wereld maakt muziek maar hun pakje klinkt anders. Wat moeten ze doen?


De jonge musici van Julian Schneemann & Friends reizen grenzeloos door de werelden van klassiek, jazz, oosterse en westerse volksmuziek. In hun eerste jaar kwam hun geprezen debuutalbum uit en speelden ze het publiek van het Concertgebouw, Bimhuis en Paradiso volledig plat. ‘Een feestje om de minder leuke kanten van het leven het hoofd te bieden.’ - het Parool

OORKAAN
Oorkaan maakt met topmusici concerten voor een jong publiek. Wij willen zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doen we in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.

Bekijk Facebook event


Wil jij op de hoogte blijven van de kinder- en pannenkoekconcerten? Meld je dan hier aan voor de kids-nieuwsbrief.

Ga je mee op een muzikale wereldreis?

Onderdeel van:
Kinderconcerten
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie