Zeven Sloten (4+)

Calefax & Kiki Jaski
zo 9
september
  • zo 9 sep
    14:15
    Kleine Zaal
    Geweest

Als je een hartstikke fijn huis hebt, waarom zou je dan weggaan? Nou, bijvoorbeeld omdat je vijf toeterende vrienden van Calefax gaan verhuizen. Dan moet je natuurlijk mee, want samenspelen is leuker dan alleen. Kiki Jaski, bekend van Vos en Haas en heel veel leuke kinderprojecten, gaat op pad. Met Calefax gaat ze naar een huis met zeven sloten erop. Alleen, er zijn maar zes sleutels…

Zeven Sloten is een meezingconcert voor iedereen vanaf vier jaar. De liedjes uit de voorstelling gaan over afscheid nemen, verdwalen en weer thuiskomen en in de voorstelling maak je kennis met de instrumenten van een rietkwintet (hobo, saxofoon, fagot, klarinet en basklarinet) met ieder hun eigen geluid.

Doe je mee?
Voor de voorstelling Zeven Sloten is in samenwerking met Scrollytelling een speciale website ontwikkeld waarmee kinderen en ouders zich kunnen voorbereiden en de liedjes alvast kunnen oefenen. 

Meld je aan voor het Facebook event

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten