Fotografie: Floris Heuer
zo 17 mrt ’19 14:15 uur

Swingen Als Een Kangoeroe (3+)

Jeroen Schipper
zo 17 mrt ’19
14:15 uur
  • zo 17 mrt ’19
    14:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Zingen, bewegen, dansen én luisteren naar muziek. Het kan allemaal tijdens deze voorstelling met de vrolijke en aanstekelijke liedjes van Jeroen Schipper, Emily en de Boegiemanband. Je staat straks te swingen als een kangoeroe!

Wat doet de kangoeroe? Die springt, zingt en swingt op twee benen: hop, hop, hop, sjoebiedoebiedoe. ‘Kijk, ik zal je leren hoe. Eén sprong naar voren, één sprong achteruit, één sprong naar links, en één sprong naar rechts tot besluit.’ Swingen als een kangoeroe is een theaterconcert van liedjesmaker Jeroen Schipper, uitgevoerd door Jeroen en zijn Boegiemanband op bijzondere muziekinstrumenten. Een kleurrijke mix van liedjes en stijlen staat garant voor een vrolijke voorstelling die swingt als een kangoeroe!


Bekijk Facebook event


Wil jij op de hoogte blijven van de kinder- en pannenkoekconcerten? Meld je dan hier aan voor de kids-nieuwsbrief.

Hop, hop, hop, sjoebiedoebiedoe

Onderdeel van:
Kinderconcerten
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie