Björn van der Doelen

Eerwaarde vader zegen mij, want ik heb gezondigd
za 1 jun ’19
20:15 uur

Na zijn profcarrière als voetballer (PSV, Twente, NEC) koos Björn van der Doelen, de parel van Brabant, ervoor om zijn grote liefde te volgen: muziek maken. “Van der Doelen ontpopt zich als een Americana artiest van formaat” (OOR) en “… een ster in wording in zijn bijna zelfgecreëerde muziekgenre” volgens 8Weekly.

Brabantse Americana is misschien de meest treffende omschrijving.

 

 

 Brabantse Americana is misschien de meest treffende omschrijving. Prachtige luisterliedjes met soms een rauw randje die lijken te zijn gemaakt voor een intieme setting : verhalend, sferisch en reikend tot het hart. Van Der Doelen met zijn Huursoldaten langs Eindhoven komen om zijn zonden te overzien en op te biechten. De 7 hoofdzonden: de ijdelheid, de hebzucht, de afgunst en de lust, de gulzigheid, de wraak en die eeuwige gemakzucht zullen allen de revue passeren.
 
Bekijk Facebook event
 

Van der Doelen ontpopt zich als een Americana artiest van formaat
OOR
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie