Björn van der Doelen

Eerwaarde vader zegen mij, want ik heb gezondigd
za 1 jun ’19
20:15 uur
  • za 1 jun ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Brabantse Americana is een omschrijving voor de prachtige luisterliedjes van Björn van der Doelen. Met soms een rauw randje zijn ze vooral verhalend, sfeervol en raken je in het hart. Eerwaarde Vader Zegen Mij, Want Ik Heb Gezondigd is het spiksplinternieuwe album waarmee Björn dit voorjaar door het land toert.

Van Der Doelen komt met zijn Huursoldaten langs om de zeven hoofdzonden te overzien en op te biechten. Ijdelheid, hebzucht, afgunst en lust, gulzigheid, wraak en die eeuwige gemakzucht zullen allemaal de revue passeren.

Bekijk Facebook event

Na een carrière als profvoetballer (o.a. bij PSV) koos van der Doelen ervoor om zijn grote liefde te volgen; muziek. Dat is niet onopgemerkt gebleven:

“Van der Doelen ontpopt zich als een Americana artiest van formaat” - OOR

“… een ster in wording in zijn bijna zelfgecreëerde muziekgenre” - 8Weekly

Brabantse Americana is misschien de meest treffende omschrijving.

Van der Doelen ontpopt zich als een Americana artiest van formaat

OOR
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie