Pannenkoekconcert: Een Zwerm Koeien ( 4+)

Maartje Simons
zo 23 sep ’18
10:00 uur
  • zo 23 sep ’18
    10:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

Een eigentijds sprookje met film en muziek voor het hele gezin.

Eigenwijs en een beetje stoer!

‘Een zwerm koeien’ gaat over wie je bent en wat je later graag wilt worden. Maar ook al doe je nog zo je best, soms lukt het gewoon niet. Is dat erg? Helemaal niet. Het is veel erger als je met je wortels vast zit in de grond.
Een modern en interactief sprookje van Andries Wijnker, op muziek gezet door (rock)drummer en componist Maartje Simons met verteller Peter Dupont én geanimeerde stop-motion-filmpjes inclusief een onzichtbare bigband.

Vertelling: Peter Dupont
Tekst: Andries Wijnker
Muziek, animaties, illustraties: Maartje Simons
Decor: Xenia Gottenkieny
>> Check de website van Een Zwerm Koeien

Pannenkoekconcerten
Maandelijks komen bijna 200 kinderen van 2-7 jaar met hun ouders op zondag in de Stadsfoyer luisteren naar een pop, jazz of klassiek concert. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Presentator Nol Havens van VOF De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.
Pannenkoeken vanaf 10:00 uur en aanvang optreden vanaf 11:00 uur. Entree: € 2,50.

Wil jij op de hoogte blijven van de Pannenkoekconcerten en de startdatum van de verkoop? Meld je dan hier aan voor de Kids-nieuwsbrief.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie