Naked Song Special 2019

Jeff Buckley’s Grace 25 years
za 14 dec ’19
19:00 uur
  • za 14 dec ’19
    19:00 uur
    Zalen en foyers
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Een ode aan het jubilerend album

Maak je op voor een prachtige Naked Song Special waarin een internationaal gezelschap, met o.a. Gary Lucas, Marcel Veenendaal en Lara Chedraoui, een live eerbetoon brengt aan Jeff Buckley. Aanleiding is het 25-jarig jubileum van Buckleys iconische album ‘Grace’.


Niemand minder dan gitarist Gary Lucas, voormalig lid van Captain Beefheart en boezemvriend van Buckley, is een van de muzikanten binnen de gelegenheidsformatie. Hij schreef mee aan ‘Grace’ en begeleidde Buckley in het begin van diens carrière.

Marcel Veenendaal, van DI-RECT, en Lara Chedraoui, van Intergalactic Lovers, maken ook onderdeel uit van het project. Daarnaast zien we Jente Pironet en Sarah Pepels, van de Belgische band Portland, en het Nederlandse singer-songwriter talent Ruud Fieten.

Tijdens deze Naked Song Special is er natuurlijk meer moois te bewonderen. Met Mooneye en IBE uit België en uit eigen land Eva van Pelt en Ruud Fieten staan vier getalenteerde Vlaamse en Nederlandse singer-songwriters op verschillende podia.

Bekijk hier de website van Naked Song voor alle info.

Naked Song is al vele jaren hét indie singer-songwriterfestival van Nederland. Naast de beste bekende artiesten van nu heeft Naked Song een reputatie als het gaat om het ontdekken van nieuw talent. Met 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske en lekkere speciaalbiertjes is de festivalbeleving compleet. Het programma voor deze editie wordt later bekend gemaakt.

Bekijk het Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie