vr 2 nov ’18 19:30 uur

So What's Next? Passepartout 2-3-4 november 2018

vr 2 nov ’18
19:30 uur
  • vr 2 nov ’18
    19:30 uur
    Muziekgebouw Eindhoven
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

So What’s Next? heeft de eerste namen bekend gemaakt van de zesde editie van het jazz en beyond festival op 2, 3 en 4 november 2018 in Eindhoven. Een driedaagse muziekevolutie met optredens van toonaangevende en grensverleggende artiesten uit het nieuwe millennium met crossovers van jazz, hiphop, soul, world, elektronische en klassieke muziek. Het festival vindt plaats in Muziekgebouw Eindhoven en op diverse locaties in het centrum van Eindhoven.

Vrijdag 2 November - So What's Next? Opening Night: Songs of Joni Mitchell
So What’s Next? opent op vrijdag 2 november met het bijzondere project Songs of Joni Mitchell. Een ode aan de levende legende - die dit jaar 75 jaar wordt - door het Noordpool Orkest met speciale gasten Zara McFarlane, Ben van Gelder, Anna Serierse & Jorrit Westerhof.

Zaterdag 3 november – So What’s Next? in Muziekgebouw Eindhoven

Op zaterdag 2 november optredens van baanbrekende artiesten in Muziekgebouw Eindhoven met o.a. Avishai Cohen, die zich voor zijn persoonlijke en funky project ‘1970’ liet inspireren door de muziek uit zijn jeugd. Behalve bassist is hij leadzanger binnen deze band. Het hypnotiserende GoGo Penguin speelt akoestische elektronica en bewijst live waarom het een van de snelst groeiende acts uit de Britse jazzscene is. Nederlands jazzicoon Benjamin Herman speelt muziek van zijn nieuwe album ‘Project S’. Met SFJAZZ Collective haalt So Whats Next? een all-star-formatie naar Eindhoven. Acht topjazzmusici bundelen hun muzikale krachten in één band en spelen met een hedendaagse sound nieuwe arrangementen van het werk van Herbie Hancock, Thelonius Monk, Horace Silver, John Coltrane en Stevie Wonder. Publieksfavoriet Jungle By Night presenteert een gloednieuw album op So What’s Next? en is de swingende afsluiter van de avond.

Eerste namen Zaterdag 3 november 2018 - So What’s Next?

Avishai Cohen ‘1970’ - GoGo Penguin – Jungle By Night - Benjamin Herman - Dinosaur - SFJAZZ Collective (Miguel Zénon, David Sánchez, Warren Wolf, Sean Jones, Robin Eubanks, Edward Simon, Matt Penman, Obed Calvaire) – Moses Boyd Exodus - Marquis Hill Blacktet - Theon Cross – Foresight - JEFF - Philip Rüttgers - Daltones

Zondag 4 November - So What’s Next? Downtown

Tijdens So What’s Next? Downtown op zondag 4 november, presenteert het festival nog meer vertegenwoordigers van de levendige Londense jazzscene. Soulzangeres Poppy Ajudha is pas 22 maar heeft net zo’n doorleefd stemgeluid als Amy Winehouse. Supertalent op saxofoon en bandleider Nubya Garcia gebruikt invloeden uit gospel, soul en latin maar ook grime en garage. Jazz beheerst ze tot in de puntjes. 


Eerste namen zondag 4 november 2018 - So What’s Next? Downtown

Poppy Ajudha - Nubya Garcia - Josef Leimberg - Madison McFerrin - Georgia Anne Muldrow - Lawrence


So What's Next? website


Tickets

So What's Next opening night - vrijdag 2 november
So What's Next - zaterdag 3 november
So What's Next downtown - zondag 4 november
Combiticket opening night vrijdag 2 november & zaterdag 3 november
Combiticket zaterdag 3 november & downtown zondag 4 november
Passepartout So What's Next - 2, 3 & 4 november 


Let op: de plaatsen die u gedurende het bestelproces kiest, zijn voor vrijdag 2 november 2018. 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie