Led Zeppelin Masters

Stairway to Heaven
zo 31 mrt ’19
20:15 uur
  • zo 31 mrt ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest

50 jaar Led Zeppelin in een explosief event met The Black Dog Orchestra & Vince Contraino, 18 Zepp meesterwerken, 45 blazing megawatts Zepp pracht, 35 muzikanten en zangers.

Led Zeppelin is een legendarische band die elke rockliefhebber moét kennen. De Zep Boys treden al 30 jaar op in Australië, met de muziek van Led Zeppelin. Van pubs en clubs tot outdoor concerten met meer dan 50.000 bezoekers. Ze zijn uitgegroeid tot de beste Led Zeppelin-coverband van Australië.

Samen met de Black Dog Orchestra, een strijkorkest van 30 muzikanten, vormen ze Led Zeppelin Masters en ze komen nu voor het eerst naar Nederland. Deze bijzondere samenwerking zorgt voor een explosie van geluid en een sensationele beleving die je maar één keer in je leven meemaakt.

Na verschillende optredens in Australië en Groot-Brittannië, brengen ze hun grootste productie voor het eerst naar Nederland. Met de tijdloze rocknummers zetten ze een adembenemende show neer, met klassiekers als 'Whole Lotta Love', 'Kashmir' en natuurlijk 'Stairway to Heaven'. Zo brengt Led Zeppelin Masters een ode aan misschien wel de grootste en meest invloedrijke rockband aller tijden. 


Bekijk Facebook event

 Eerbetoon aan Led Zeppelin door Australische topband met orkest.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie