Fotografie: Nico Pancorvo
za 24 nov ’18 16:00 uur

Gizelle Smith

Blue Note Club Sessions
za 24 nov ’18
16:00 uur
  • za 24 nov ’18
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De uit Manchester afkomstige zangeres Gizelle Smith viel op als frontvrouw van The Mighty Mocambos. Nu staat ze onder eigen naam op het podium met een ijzersterk album in the pocket onder de titel Ruthless Day. Daarop is een mooie mix van soul-funk-jazz te horen met een ferme knipoog naar de Seventies.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u.

Smith schrijft haar liedjes zelf en die worden met vette blazers en een authentiek Hammond- orgel gebracht op een wijze die direct onder de huid kruipt. Dat ze daarbij ook een sterke podium presence heeft maakt het plaatje compleet. Je begrijpt het; niet te missen, deze bijzondere editie van Blue Note Club Sessions waarin de classic Memphis Stax sound zal herleven.

Programma

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie