za 8 sep ’18 16:00 uur

Karsu

Blue Note Club Sessions
za 8 sep ’18
16:00 uur
  • za 8 sep ’18
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Speciaal voor Blue Note Club Sessions maakt de charmante zangeres en Edison- winnares Karsu een smaakvolle selectie uit haar succesvolle theatershow.

De Turkse wortels van zangeres Karsu voeren haar naar Ahmet Ertegün, oprichter van Atlantic Records en van Turkse komaf. Haar bewondering voor deze iconische labelbaas uit de populaire muziek vormde de inspiratie om na uitstapjes in de richting van klassiek, jazz en pop nu een ode te brengen aan de begintijd van het legendarische label waar Ray Charles, Aretha Franklin, Eric Clapton en Led Zeppelin hun grote successen behaalden. De rhythm 'n' blues van deze legendes vormt de basis van deze muzikale trip die de winnares van de Jazzism Edison Publieksprijs 2016 brengt met een sterke band die haar op dit eerbetoon prima weet te volgen. 

Programma

 In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie