za 15 sep ’18 16:00 uur

Balboa

Blue Note Club Sessions

Mark Vrolings - drums
Rik van den Hurk - percussion
Dries Hillen - bass
Maurice Vermaes - guitar
Marco Krijger - hammond organ
Edward Capel - alto/soprano sax
Shola Ademola - vocals

za 15 sep ’18
16:00 uur
  • za 15 sep ’18
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het Eindhovense gezelschap Balboa brengt muziek die Afrika en Zuid-Amerika verbindt. De band voert je net zo gemakkelijk mee naar het sjieke uitgaansleven van Mombasa als naar de ghetto van Lagos.

Wereldse muziek waarin heden en verleden worden samengebracht en waarbij de saxen dansen op de jazzy en groovy drums van het tandem percussionisten terwijl het hammond orgel schuurt en de gitaar scheurt. Dansen is niet verplicht maar wordt wel ten zeerste aangeraden tijdens deze swingende set voor het eigen publiek van Blue Note Club Sessions.

Programma

 In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie