za 10 nov ’18 16:00 uur

L'Eclair

Blue Note Club Sessions
za 10 nov ’18
16:00 uur
  • za 10 nov ’18
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Je zou deze Zwitserse band te kort doen door ze te scharen in de categorie Afrofunk. De inspiratie voor dit bijzondere sextet lag namelijk zeker bij de groove uit de jungle maar evenzeer bij de Krautrock van de seventies.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u.


 

Via de in Genève opborrelende underground scene raakten ze geïnspireerd door acts als Altin Gün en de Mauskovic Dance Band. Beide bands werken samen met de Nederlandse producer Jasper Geluk (Jacco Gardner) en hij is het die ook L'Eclair hun specifieke sound gaf. Het eerste album Cruise Control maakte indruk en inmiddels is er een nieuw album onder de titel Polymoods. Deze meerstemmigheid op een bed van onweerstaanbaar funkende grooves vormt de basis voor de set bij Blue Note Club Sessions van deze opmerkelijke nieuwkomers in de Europese jazz scene.

Programma

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie