Ardemus Saxophone Quartet

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

di 20
maart
  • di 20 mrt
    20:15
    Kleine Zaal
    Geweest

Lisa Wyss, sopraansaxofoon
Lovro Mercep, altsaxofoon
Jenita Veurink, tenorsaxofoon
Yo-yo Su, baritonsaxofoon

Claude Debussy – Rêverie
David Biedenbender – You've been talking in your sleep Arvo Pärt – Summa
Tijmen van Tol – New Piece
Erik Satie - Gnossienne No. 1
Dmitri Shostakovich – String Quartet No. 7
Ian Wilson - So Softly
Piet Swerts – Klonos

‘Grote spelvreugde en een aanstekelijke muzikaliteit ondersteunen hun hoge speelniveau.’ Aldus sprak topsaxofonist Arno Bornkamp, die als geen ander oog en oor heeft voor de grootste saxofoontalenten, over het Ardemus Quartet. Het herbergt vier nationaliteiten en is daarmee het meest kosmopolitische gezelschap van Dutch Classical Talent. De vier wonnen afgelopen jaar de Publieksprijs van het Grachtenfestival Conservatorium Concours en eerder een concours voor jonge musici in Zagreb. Maar nu gaan ze voor de hoogste eer.

Verwachte eindtijd: 22:30 uur

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten