za 22 sep ’18 16:00 uur

Kim Hoorweg + band

Blue Note Club Sessions

Kim Hoorweg - vocals
Anton Goudsmit - guitar
Niels Broos - keys
Glenn Gaddum Jr. - bass
Koran Vroom - drums
 

za 22 sep ’18
16:00 uur
  • za 22 sep ’18
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Kim Hoorweg speelt met de smaakmakers uit de Nederlandse jazzscene en dat zal live bij Blue Note Club Sessions staan als een huis.

Met Intouchable maakte zangeres Kim Hoorweg het album dat ze al zo lang wilde maken. Ze staat al vanaf haar veertiende jaar op de planken maar moest vijfentwintig worden om op Intouchable haar eigen sound te kunnen ontdekken en dat levert een album op dat van voor tot achter fascineert. De spannende composities klinken avontuurlijk en eigentijds en de samenwerking met gitarist Raul Midón heeft haar muzikaal uitgedaagd om nieuwe wegen in te slaan.

Programma

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie