za 1 dec ’18 16:00 uur

The Deli Cat

Blue Note Club Sessions

Vera Buijink - vocals
Minka Bodemann - vocals
Willem de Beer - vocals
Pepijn van der Sande - vocals
Nico Maas - guitar
Pedro Ivo Ferreira - contrabass

za 1 dec ’18
16:00 uur
  • za 1 dec ’18
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Voor deze editie van Blue Note Club Sessions doen we iets dat we niet eerder deden; we reizen af naar het Amerika van de jaren veertig. Dat doen we samen met The Deli Cat, een jonge jazzgroep uit Amsterdam waarvan de leden elkaar vonden in de liefde voor de vocale jazz uit de jaren voor de Tweede Wereldoorlog.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u.

Met hun vierstemmige zang en swingende band laten ze de tijd van close harmony groups als the Pied Pipers en The Four Freshmen herleven. Met subtiele precisie weten ze een brug te slaan tussen opzwepende dansmuziek en intieme emotie. Op die manier brengen ze op verbluffende wijze repertoire uit The Great American Songbook op het podium; een feest der herkenning.

Programma

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie