Philippe Lemm Trio

Blue Note Club Sessions

Philippe Lemm - drums
Angelo Di Loreto -piano
Jeff Koch - contrabass

 

za 13 okt ’18
16:00 uur
  • za 13 okt ’18
    16:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Drummer Phillipe Lemm was met zijn New Yorkse trio al eerder te gast bij Blue Note Club Sessions en maakte daarbij zeer veel indruk.

Graag vragen we hem daarom nog eens terug om opnieuw van de krachtige, subtiele en eigenzinnige composities te kunnen genieten die grotendeels afkomstig zijn van zijn overrompelende album New Amsterdam. Dat album ademt de energieke en urgente sfeer uit van de stad New York waar Lemm vijf jaar woonde en waar hij zijn mastertitel behaalde. Doe jezelf een plezier door er bij te zijn en geniet er met volle teugen van. 

 

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Programma

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie