Alison Moyet

The Other Tour 2019
vr 25 jan ’19
20:15 uur
  • vr 25 jan ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

De Britse popzangeres Alison Moyet staat al sinds het begin van de jaren ’80 in de schijnwerpers, te beginnen als helft van het synthpopduo Yazoo (samen met Vince Clarke, ook bekend van Depeche Mode en Erasure). In het korte bestaan van Yazoo werden grote hits gescoord zoals ‘Don’t Go’, ‘Only You’ en ‘Situation’. Solo was Alison Moyet ook gauw succesvol met hits als ‘Is This Love?’, ‘All Cried Out’ en ‘Love Resurrection’.

Haar laatste album ‘Other’ stamt uit 2017 en dit jaar kwam Alisons live album ‘The Other Live Collection’ uit. Inmiddels heeft de zangeres een indrukwekkende discografie opgebouwd, waar ze live dan ook uitvoerig uit put. Haar kenmerkende warme stem heeft in de loop der jaren alleen maar aan diepte gewonnen.


Bekijk Facebook event

 
Let op: er zijn zowel zit- als staanplaatsen voor dit concert. De stoelen zijn ongeplaceerd, dat inhoudt dat er vrije plaatskeuze is voor iedereen. Mocht u graag willen zitten, dan adviseren wij om op tijd in Muziekgebouw Eindhoven aanwezig te zijn. Muziekgebouw Eindhoven is geopend vanaf 19:00 uur.

Succesvolle Britse popzangeres sinds Yazoo

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie