Archipel Muziekconcours

zo 17 mrt ’19
14:30 uur
  • zo 17 mrt ’19
    14:30 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Stichting Vrienden van Archipel organiseert dit jaar voor de zesde keer het jaarlijkse Muziekconcours. Het concours wordt georganiseerd omdat muziek een taal is die iedereen gemakkelijk verstaat.

Muziek biedt de mogelijkheid tot contact leggen, muziek spreekt iedereen aan op zijn eigen manier. Archipel organiseert het muziekconcours om cliënten, mantelzorgers én inwoners van Eindhoven en omgeving de kans te bieden te genieten van klassieke muziek op hoog niveau. De deelnemers hebben stuk voor stuk veel talent, het belooft ook dit jaar weer een prachtig concours te worden met als klap op de vuurpijl op zondag 17 maart de ‘Grande Finale’ op het podium van de grote zaal in het Muziekgebouw Eindhoven.


Vanwege de koopzondag kan het in parkeergarage Heuvelgalerie drukker zijn dan gewoonlijk. Wij raden u aan om wat eerder van huis te gaan zodat u op tijd voor aanvang in het Muziekgebouw arriveert.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie