Isabella Ferraro

Spiritual Leader by Ian Chang

TROMP presents
vr 16 nov ’18
20:15 uur
  • vr 16 nov ’18
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Son Lux drummer Ian Chang brengt een audiovisueel solo-spektakel waarin hij beats, samples, geluidseffecten en zelfs een complete lichtshow met projectie volledig uit zijn drumkit tovert.

Als bèta-tester van Sunhouse’s Sensory Percussion waarin hard- en software tot in de kleinste nuance reageren op drums, ontwikkelde Chang zijn eerste solowerk waarin hij het fysieke drummen vertaalt naar een ambient album en liveshow.

Nadat hij in 2007 naar New York verhuisde bouwde de Hong Kong afkomstige Ian Chang al snel een reputatie op als ‘gigantisch getalenteerde drummer’ (NPR). Hij werkte samen met onder anderen Landlady, Joan As Policewoman, Body Language, Matthew Dear, Dave Douglas, Rafiq Bhatia, Rubblebucket en Moses Sumney. Sinds 2014 is Chang een van de vaste bandleden van Son Lux waarmee hij over de hele wereld toert.

Voorafgaand aan dit concert zal Ian Chang een inleiding geven over Sunhouse's Sensory Percussion's drum kit en zijn show. U kunt deze inleiding gratis bijwonen, aanvang 19:00.

LET OP: In dit concert worden veelvuldig lichteffecten gebruikt. Personen met lichtgevoelige epilepsie kunnen hier last van ondervinden.


Drukte in de stad

In verband met GLOW is het vanavond erg druk in Eindhoven. Wij adviseren u daarom op tijd te vertrekken zodat u tijdig aanwezig kunt zijn voor het concert. Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.


Gratis naar de TROMP 2018 Finale
Wanneer u een ticket koopt voor één of meer concerten tijdens TROMP, heten we u graag van harte welkom bij de Finale op zondag 18 november in de Grote Zaal. Bestel dit concert er gratis bij.

TROMP Percussion Eindhoven: ontdek de internationale slagwerktop!
Eens per twee jaar komen de grootste slagwerktalenten uit de hele wereld naar Muziekgebouw Eindhoven voor de TROMP International Percussion Competition. Dit is het enige tweejaarlijkse concours voor soloslagwerk ter wereld. TROMP festival presenteert gelijktijdig slagwerk in al zijn facetten met jong talent naast de grootste namen in bijzondere bezettingen en cross-overs, van klassiek tot dance en popmuziek.

 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie