TROMP Jury in concert

Michael Burritt, Martin Grubinger, Momoko Kamiya, Arnold Marnissen, Mark Pekarsky, Emmanuel Séjourné, Ruwen Yang

za 17
november

Eens per twee jaar komen de grootste slagwerktalenten uit de hele wereld naar Muziekgebouw Eindhoven voor de TROMP International Percussion Competition. Dit is het enige tweejaarlijkse concours voor soloslagwerk ter wereld. De dag voor de finale is de uitgelezen kans om de TROMP jury - de internationale slagwerktop - zelf aan ‘de slag’ te zien en horen. Na een week van luisteren en beoordelen zijn de rollen omgekeerd en betreden ze samen het podium met een ongekende slagwerkshow. Inmiddels een goede traditie is de uitnodiging aan afgevallen deelnemers om samen met de juryleden op te treden.

Gratis naar de TROMP 2018 Finale
Wanneer u vóór 1 september 2018 een ticket koopt voor één of meer concerten tijdens TROMP, heten we u graag van harte welkom bij de Finale op zondag 18 november in de DLL Grote Zaal. Bestel dit concert er gratis bij.


TROMP Percussion

Bekijk onze thema's

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten