ma 26 nov ’18 21:00 uur

The Henhouse Prowlers

De Maandag van Van Meurs
ma 26 nov ’18
21:00 uur
  • ma 26 nov ’18
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

The Henhouse Prowlers touren als officiële 'US Cultural Ambassadors' de hele wereld over, van Siberië tot het Midden Oosten en overal weten zij hun publiek in vervoering te brengen door hun aanstekelijke performance, hun virtuoze instrument beheersing en originele interpretatie van de bluegrass traditie waarbij ze de invloeden van andere culturen niet schuwen.

Bekijk Facebook event

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving kan Steam Power deze avond niet optreden;
zij spelen wel op maandag 28 januari 2019. Reeds gekochte kaarten voor deze datum blijven geldig of kunnen worden geretourneerd. Neem hiervoor contact op met het Ticketbureau.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie