Piazzolla & Markerink

Lunchpauzeconcert

Trio Tangata & Aubrey Snell

Jacqueline Edeling, bandoneon
Margreet Markerink, piano
Boris Franz, contrabas
Aubrey Snell, saxofoon

Werken van Piazzolla, Markerink e.a. 

do 20 sep ’18
12:30 uur
  • do 20 sep ’18
    12:30 uur
    Kleine zaal
    Geweest

Iedere donderdag vindt om 12.30 uur een klassiek lunchpauzeconcert plaats bij Muziekgebouw Eindhoven. Kaarten kosten 2 euro en deze kunt u kopen bij de garderobe op de dag van het concert. 

Trio Tangata heeft al op vele podia gespeeld. Festivals en concertzalen in Toscane, Finland, Istanbul en Granada tot en met Buenos Aires. Ook kleine podia op bijzondere locaties en intieme huiskamerconcerten zijn het trio niet vreemd. Trio Tangata heeft in het verleden cd's uitgebracht, waarop ze samenwerken met onder andere Jeannine Geerts, Lilian Vieira, José Rivero en Adinda Meertins. 

Aubrey Snell studeerde klassiek saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Frank Timpe, sloot haar Master in juni 2007 cum laude af en kreeg een onderscheiding voor haar theatrale originaliteit. Haar bachelorstudie aan het Koninklijk Conservatorium en vervolgens het Utrechts Conservatorium sloot ze in 2005 ook al cum laude af. Aubrey volgde masterclasses bij onder meer saxofonisten David Liebman, Steve Mauck, John Sampen, Philippe Geiss, Guy Goethals en Nobuya Sugawa. 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie