Eriksson Delcroix

Ad van Meurs presenteert
ma 22
mei
  • ma 22 mei
    21:00
    Meneer Frits
    Geweest

Americana gebonden aan het Amerikaanse continent, zegt u? Niet dus, zo bewijst het Belgische duo Eriksson Delcroix. Het fundament van de band bestaat uit voormalig Zita Swoon, Admiral Freebee en dé man achter de soundtrack van Broken Circle Breakdown: Björn Eriksson en Laïs-zangeres Nathalie Delroix. Dit muzikale echtpaar heeft inmiddels twee fraaie albums afgeleverd. Op uitnodiging van Ad van Meurs komt het duo voor een concert naar Eindhoven.

Live zoekt Eriksson Delcroix de grenzen van de Americana, psychedelische country en bluesgrass op. En vergis je niet: wie denkt dat op het podium alleen dit muzikale duo staat, komt bedrogen uit. Eriksson Delcroix is op het podium namelijk zeven man sterk, wat dikwijls zorgt voor een weidse, dynamische en verrassende sound . De Volkskrant noemde een recente show van Eriksson Delcroix een “countryspektakel waar we nog veel plezier aan gaan beleven.” En dat plezier kun je nu al meemaken in Muziekgebouw Eindhoven.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten