Lunchpauzeconcert

Arthema String Quartet

Howard (arr. N. Clavier) - uit: Fantastic Beasts And Where To Find Them deel 1, 2, 5 & 7
Sjostakovitsj - Strijkkwartet nr 8

do 4 okt ’18
12:30 uur
  • do 4 okt ’18
    12:30 uur
    Kleine zaal
    Geweest

Iedere donderdag vindt om 12.30 uur een klassiek lunchpauzeconcert plaats bij Muziekgebouw Eindhoven. Kaarten kosten 2 euro en deze kunt u kopen bij de garderobe op de dag van het concert.

Het Arthema Quartet is een internationaal ensemble bestaande uit jonge ambitieuze musici. De spelers komen uit vier verschillende landen: Spanje, Portugal, Noorwegen en Nederland. Ze hebben elkaar gevonden in de wereld van de muziek. Het ensemble is een resultaat van goede vriendschap en liefde voor muziek. Het doel is om dit tijdens zijn concerten over te brengen naar het publiek. Ondanks zijn jonge bestaan, speelde het kwartet al in zalen als het Concertgebouw Amsterdam en Muziekgebouw Eindhoven. Momenteel wordt het gecoacht door Jenny Spanoghe en Jo-lente de Maeyer. Het volgde masterclasses bij onder andere Frederieke Saeijs, Daniel Bard en Emlyn Stam. In mei 2018 won het Arthema kwartet de publieksprijs in de Fontys Willem Twee Chamber Music Contest. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie